Sperry Topsider Mænds Afdrift Båd Cvo Sneaker Sort saJt4jE

B072MP9CXB
Sperry Top-sider Mænds Afdrift Båd Cvo Sneaker Sort saJt4jE
  • stof eller tekstil
  • importeret
  • gummisål
  • shaft måler ca lav-top fra arch
  • let, fleksibelt ydersål
  • holdbare overdel af lærred
  • kernelæder accenter
  • aftagelig kork-foret fodseng
Sperry Top-sider Mænds Afdrift Båd Cvo Sneaker Sort saJt4jE Sperry Top-sider Mænds Afdrift Båd Cvo Sneaker Sort saJt4jE Sperry Top-sider Mænds Afdrift Båd Cvo Sneaker Sort saJt4jE Sperry Top-sider Mænds Afdrift Båd Cvo Sneaker Sort saJt4jE Sperry Top-sider Mænds Afdrift Båd Cvo Sneaker Sort saJt4jE
Medlems-rådgivning 88 77 17 50
Asics Mænds Hyper Md 5 Løbesko Sort / Flash Gul OlGfBiGK
Log ind
Forside
Adidas Es 153 I Herre Indendørs Fodbold / Fodboldstøvler Appelsin iUIY3
Webdoks

Vi bruger cookies til at huske indstillinger og indsamle statistik, så vi kan forbedre din oplevelse af siden. Hvis du fortsætter, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK

Hos borgerne i Silkeborg vækker det harme, når politikerne hopper fra parti til parti

02:41

Af Andreas Hedelund Jørgensen

Det vækker harme og frustration fra både borgere og politikere i Silkeborg, at flere politikere i byrådet er gået fra det ene parti til det andet, efter de er blevet valgt ind.

Siden sidste valghar fire byrådsmedlemmer i Silkeborg Kommune enten skiftet parti, helt stoppet eller blevet løsgænger.

Teresa Jørgensen og Leif Lund, der begge er blevet løsgængere i indeværende periode får en hård medfart blandt vælgerne.

- Man ved jo ikke, hvem man stemmer på eller hvad parti, man stemmer på. Hvis man skal stemme på et parti i dag, så er det et andet parti i morgen. Så det synes jeg bestemt ikke om, siger Ida Kjær, pensionist fra Silkeborg.

Læs også Partihopper i Randers: Jeg kan sagtens forstå, det øger politikerleden

Leif Lund blev oprindeligt valgt for Socialdemokratiet, og efter det gik han over til Dansk Folkeparti i en årrække, som han også blev valgt ind for ved det seneste valg. Kort tid efter det blev han løsgænger. Leif Lund, der er stillet op som kandidat for sin egen liste – Silkeborglisten.

Leif Lund mener ikke, at det skader hans troværdighed. Tværtimod.

- Jeg er ikke blevet anderledes, jeg er den samme, jeg har været hele tiden. Jeg føler mig kun bundet af min egen overbevisning, siger Leif Lund.

Partihop er ikke i orden

Men mange af de borgere, TV2 ØSTJYLLAND har talt med, siger en efter en, at partihop ikke er i orden.

Teresa Jørgensen er den anden, som folk på gaden hæfter sig ved. Hun kom i byrådet i 2013 med en enorm opbakning med over 1400 personlige stemmer for Venstre. Siden skiftede hun til Dansk Folkeparti – for nu at gå solo for sin egen liste.

- Selvfølgelig har man forskellige holdninger, sådan er det jo. Men jeg mener stadigvæk, når man går ind i et parti, så skal man følge partiet som sådan, siger Holger Bæk, pensionist fra Silkeborg.

Læs også Silkeborg mangler lærepladser: Her er 5 bud på at løse problemet

Også blandt politiske venner og fjender er den gal.

SF’s borgmester kandidat i Silkeborg Kommune mener, at Teresa Jørgensens skiftende positioner har skadet samarbejdet i kommunen de seneste fire år.

- Det at sidde i byrådet handler om at tage ansvar for at være med til at være med til at lede en by fire år ad gangen. Og det at man bliver usikker på, hvor folk er henne i de beslutninger, der skal tages, det synes jeg, er uansvarligt, siger Hans Okholm, borgmesterkandidat for SF i Silkeborg.

Hos Radikale Venstre er det ikke kun Teresa Jørgensen, der er problemet. Det gælder også Leif Lund.

- Det der med at hoppe midt i en periode, det synes jeg er forkert. Vi har haft nogle samarbejdsudfordringer i Plan og Miljø og Klimaudvalget, jeg tror måske også, at Leif og Teresa har haft med mig, siger Johan Brødsgaard, spidskandidat i Silkeborg for Radikale Venstre.

Marco Tozzi Kvinder 25389 Støvler Brun cognac Antcom gSiBsa

Men for Leif Lund (S), der har siddet i byrådet i 28 år, handler det ikke om at stå til ansvar for kollegaer, men sine vælgere.

- Og jeg følger altid min egen overbevisning, og det synes jeg, at det er korrekt, når jeg har fået så mange personlige stemmer, så skal jeg først og fremmest tænke på de vælgere, der har stemt på mig. Så er jeg sådan set ligeglad med, hvad andre politikere mener,siger Leif Lund (S).

Tro mod vælgerne

I forbindelse med historien har TV2 ØSTJYLLAND givet Teresa Jørgensen mulighed for at stille op til i et tv-interview, men hun har ønsket at svare på kritikken skriftligt.

- Skiftet fra Venstre er en gammel sag, men realiteten er, at det ville have været utroværdigt af mig at blive i Venstre. Partiet gik til valg på, at skatteborgernes penge ikke ville blive brugt på medfinansiering af en privat p-kælder under Torvet, men Venstre ændrede holdning efter valget. Det var ikke velset i partiet, at jeg stod ved løftet om at vende hver en sten i den meget uskønne sag,skriver Teresa Jørgensen til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter.

- At jeg forlod DF skyldes, at DF og jeg ved flere lejligheder har prioriteret vores politik forskelligt. Hvis man som politiker føler sig mere bundet af partihensyn end af hensynet til sine vælgere, går det hen og bliver utroværdigt. Og da jeg ikke sad i byrådet på DF-stemmer, mente jeg, at det netop var mest reelt overfor vælgerne at blive uafhængig politiker valget. Det forstår jeg ved troværdighed, skriver politikeren.

Læs også Silkeborg Kommune: Kend din kandidat

- Jeg stod ved min politik, og det vil jeg altid gøre. Jeg er stadig den samme politiker med de samme borgerlige holdninger – og jeg er med i det borgerlige valgforbund. Som politiker er jeg bevidst om, at vi er til for borgerne, og det er derfor jeg gerne vil vælges ind i byrådet på et personligt mandat. Min loyalitet vil altid ligge hos vælgerne., skriver Teresa Jørgensen.

Ja. Jeg er blevet fire år klogere på politik, og ønsker at være 100 % fri til at afgive min stemme i overensstemmelse med mine holdninger og min samvittighed. Det kunne jeg ikke før, skriver Teresa Jørgensen.

- Vi står midt i en valgkamp. Jeg finder det meget naturligt, at netop de to politikere, som hver især er borgmesterkandidat for deres parti – partier, som ved sidste valg kom ind i byrådet med bare et enkelt og to mandater - forholder sig kritisk til en borgerlig politiker med over 1400 personlige stemmer i ryggen.Paradoksalt nok er Hans Okholm i valgforbund med Leif Lund, som også er partiuafhængig kandidat til byrådet. Har Okholm så heller ikke tillid til ham? Sandheden er, at jeg ikke har svært ved at samarbejde med andre kolleger i Silkeborg Byråd – heller ikke selvom deres e-mail-signatur bliver lavet om i valgperioden. Det, der eventuelt kan vanskeliggøre et samarbejde, er, når nogen ændrer holdninger og værdier undervejs. Her kunne både Hans Okholm og Johan Brødsgaard med fordel kigge indad, skriver Teresa Jørgensen.

Jeg stod ved min politik, og det vil jeg altid gøre. Jeg er stadig den samme politiker med de samme borgerlige holdninger – og jeg er med i det borgerlige valgforbund.

Select Page
Back to press releases

Stærk tilvækst for Nordnet Danmark

25 October, 2016

Nordnet præsenterer i dag sit resultat for tredje kvartal. For Nordnet Danmark er kundetilstrømningen stærk, og antallet af kunder er det sidste år steget med 29 procent.

Tredje kvartal blev en periode med stigende kurser på verdens børser, men udfaldet på de nordiske børser var blandet. Tre ud af fire nordiske aktiemarkeder steg i kvartalet. Undtagelsen var Københavns Fondsbørs, som blev trukket ned med næsten seks procent efter et svagt regnskab og kursfald i indekstunge Novo Nordisk. Novo Nordisk faldt med 25 procent i tredje kvartal og bidrog stærkt til Københavns Fondsbørs svage udvikling.

-Trods en svag udvikling på Københavns Fondsbørs gennem året, ser vi fortsat en stor interesse for børsen blandt danskerne. Antallet af kunder er steget med 29 procent i Nordnet Danmark i år sammenlignet med samme periode sidste år, og vi har nu 65000 kunder, siger Max Gandrup, landechef hos Nordnet Danmark.

Antallet af handler blandt danske kunder er steget med 5 procent i løbet af året, og aktiekreditter er steget med 18 procent. Nordnets driftsresultat i Danmark er steget med 13 procent sammenlignet med sidste år.

- Jeg tror, ​​at vores vækst i høj grad afhænger af vores fokus på kundetilfredshed og vores løbende arbejde med at forbedre investeringsmulighederne for den private investor. Vi står for transparens, som for os betyder indsyn i virksomheden, at gøre ekspertise tilgængelig, klarhed i kommunikation om f. eks. priser, vilkår og produkter, samt åbenhed over for offentligheden og kunder, siger Max Gandrup.

For Nordnetkoncernen er driftsresultatet for perioden januar-september faldet med 22 procent , hvilket skyldes både lavere nettorenter og provisionsnetto. Kundernes samlede opsparing beløber sig til 225 milliarder SEK, hvilket er en stigning på 21 procent sammenlignet med september sidste år. I samme periode er Nordnetkoncernens kundebase steget med 15 procent.

For yderligere information kontakt venligst Max Gandrup, landschef for Nordnet i Danmark. Telefon: 24 29 15 00 E-mail: [email protected]

Do omskrivning

» Engelsk » Do omskrivning
Anders Braun Engelsk Ingen kommentarer

[sociallocker id=”772″]

1. PersonI do Jeg gør

2. PersonYou do Du gør

3. PersonHe/She/It does Han/hun/den gør

Flertal

1. PersonWe do Vi gør

2. PersonYou do I/De gør

3. PersonThey do De gør

1. PersonI did Jeg gjorde

2. PersonYou did Du gjorde

3. PersonHe/She/It did Han/hun/den gjorde

1. PersonWe did Vi gjorde

2. PersonYou didI/De gjorde

3. PersonThey didde gjorde

Do omskrivning bruges i nutid og datid:

Do omskrivning bruges i sammenhæng med en infinitiv til at give eftertryk/markør i dit sprog,i spørgende hovedsætninger og i not-sætninger.

Engelsk lader ikke altid udsagnsordet stå alene. I nutid og datid bruges nogle gang hjælpeudsagnsordet to do. Dette kaldes do omskrivning.

Det udsagnsord som to do hjælper, står altid i sin grundform uden to .

Do omskrivning anvendes kun i nutid og datid!

Eksempel:

He does not have any money

They did not want any fish

Did you have a nice day?

Does he still play football?

Eksempel

Do not tell anyone!

Do not leave before I am back!

He always does his best!

He did it!

Why did he do it?

He did not do it

Do say so if you are feeling cold

He did play well

I really think you are stupid

You really should give up smoking

To do i spørgsmål

You do not like him, do you?

They did not win, did they?

You have not seen him, have you?

He should not be playing football, should he?

You like him, don’t you?

They won, didn’t they?

Tilmeld vores nyhedsbrev

Om Fitnews.dk

Fitnews.dk gør fitness lidt lettere og meget mere effektivt. Vi giver dig en lang række artikler om træning, kost og motion, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. Hvad enten du forsøger at komme din overvægt til livs, øge din muskelmasse, sætte ny personlig rekord i maraton eller bare at leve et sundere liv, vil du kunne finde gode råd og idéer her.

Information

© Copyright 2017 Fitnews.dk - Website udført og vedligeholdes af Sitemee.dk